Kapcsolatok újratöltve – Irány 2021!

Hamarosan itt a Karácsony, ami biztosan más lesz, mint a korábbiak. Vajon kire hogy hatnak a jelenlegi történések, mit fog másként csinálni, mint eddig, mit tart meg a korábbi szokásaiból, min változtat, hogyan tervezi az ünnepeket?

A Coach Szalon egy olyan támogató szakemberek közössége, akik azért dolgozunk, hogy a hozzánk forduló ügyfeleinknek megkönnyítsük életük egy-egy komplex helyzetének a megoldását azzal, hogy felismerik az erőforrásaikat, fejlődik az önreflexiós képességük, amivel új lehetőségekre látnak rá az elakadásaik megoldásához.

2021-től elindítjuk a Kapcsolati tér elnevezésű közösségi platformunkat, mindazok számára, akik hozzánk hasonlóan azt vallják, hogy a kielégítő kapcsolatok nagy mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és legalább elégedettek legyünk az életünkkel.

A Kapcsolati térben az inspiráló beszélgetésektől kezdve a kapcsolati készségek fejlesztéséig széles spektrumban tudtok majd válogatni a programjaink közül, ahol lehetőségetek lesz nem csak a szétzilált, meggyengült, vagy frusztrált kapcsolataitok megerősítésére, hanem a közösség támogató erejének megtapasztalására is, legyen szó munkahelyi, baráti vagy családi kapcsolatokról.

A Kapcsolatok újratöltve – Irány 2021! című évbúcsúztató nyílt napunkon  megismerkedhettek velünk, ízelítőt kaptok a programjainkból és garantáltan jól fogjátok érezni magatokat.

Regisztráció és további információ a programról IDE KATTINTVA