KAPCSOLATI-TÉR

Víziónk egy olyan közösség építése, amelynek tagjai felszabadultan tudnak élni és dolgozni, mert képesek korlátok és félelmek nélküli kapcsolatokat létrehozni és azokban kiteljesedni. Csapatunk egy olyan hely megteremtését tűzte ki céljául, ahol a résztvevők teret és támogatást kapnak a kapcsolati működésük fejlesztéséhez, életük bármely területén érzik is ennek igényét.

Kapcsolatok újratöltve – Irány 2021! – Nyílt nap

 

Szeretettel meghívunk Nyílt napunkra december 29-én 15:30-19:30-ig!

Ismerkedj meg a Kapcsolati Tér csapatával, szerezz valódi élményt velünk

 

Az ünnepek hangulata nemcsak tükrözi, hanem felerősíti a családi viszonyokat, így míg az egyik családban alig várják az ünnep közeledtével az örömteli, meghitt pillanatokat, addig a másikban számolják a perceket, mikor lehet már végre kidobni a karácsonyfát és visszatérni a hétköznapokba.

Bármelyik csoportba is tartozunk, az ünnepek körüli felhajtás próbára tesz minket, nem könnyű ilyenkor fenntartani az egyensúlyt az életünkben. Az idei év a járvány veszéllyel, a bezártsággal és az ebből adódó egyéb gazdasági és lelki terhével nagy súlyt tesz a legtöbbünk vállára. Keressük a kapaszkodókat, a könnyebbséget, az örömöt, a kapcsolódás lehetőségét másokkal.

A Kapcsolati tér csapatával egy olyan napot álmodtunk meg nektek, ahol felszabadultan beszélgethetsz szakértő csoportvezetés mellett olyan emberekkel, akik veled együtt vágynak a harmonikus a kiegyensúlyozott, támogató kapcsolatokra, amelyek nekünk embereknek a legtöbbet nyújthatják a nehéz és a felszabadult perceinkben egyaránt.

December 29-én tölts velünk egy izgalmas délutánt!

A következő témák kerülnek majd terítékre:

16:00-17:00-ig:

17:00-18:00-ig:

18:00-19:00-ig:

A program ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. 
Ne késlekedj, foglald le a helyed most! 
A regisztrációkat december 26. éjfélig tudjuk fogadni!
A csatlakozáshoz szükséges linkeket a jelentkezőknek e-mailben küldjük ki a program előtti napon.

 

További tartalmakért kövesd a Coach Szalon Facebook oldalát!
Izgalmas írásokért a kapcsolatok témájában kattints IDE.
Ha tetszik a kezdeményezésünk, arra kérünk, oszd meg a facebook eseményt ITT!

A regisztráció lezárult.

Köszönjük minden érdeklődőnknek a jelentkezést!