❄️Hogyan dobjuk fel magunkat a fázós januári napokon? – 7️⃣ tipp, hogy jól kezdődjön az újév!

Bár még előttünk az ünnepi szezon, de van, akit már foglalkoztat a fenti kérdés. 

A fényárban úszó december után a január egy szürke sivatag, ami nem is négy, de mintha negyvennégy hétből állna.

 

Mit hoz vajon az újév első hónapja? 

Sokan már a gondolattól is szorongani kezdenek: Hogyan fogom túlélni a sötét januári napokat a járvány idején?

Ugyanakkor az év eleje sokaknak a tetterőről, az új kezdetről, a fogadalmak megvalósításáról szól: fitneszbérlet, angol nyelvtanfolyam, diéta, új külső, üzleti tervek és sorolhatnánk. Ezek megvalósítása mind-mind korlátokba ütközik most.

 

Hogyan dobjuk hát fel magunkat a nyomasztó januári napokon?

 

Összegyűjtöttünk számodra 7 tippet, amelyektől garantáltan jobb kedvre derülsz majd!

1️⃣ Tudatosítsd magadban, hogy a január – csakúgy mint az eddigi években – 31 napból áll. Nem többől, mint tavaly vagy azelőtt.

2️⃣ Hozd el a fényt és a melegséget az otthonodba! Ezek lehetnek igaziak – például gyertyák, lámpások, kis égők. Ki mondta, hogy az ünnepi díszt kötelező leszedni, ha jól esik ránézni? De ha úgy szeretnéd, nézegess egzotikus helyekről fotókat. A lényeg, hogy töltődj általa!

3️⃣ Kapcsolódj! Látogasd meg – akár csak a kerítésen, vagy ablakon keresztül – egy rokonodat, ismerősödet. Egy mosoly, egy távolról küldött ölelés pozitív energiával tölti fel mindkettőtöket.

4️⃣ Keress hasznos elfoglaltságot! Pakold ki a kamrát, rendezd újra a gardróbszekrényt! Lelki súlytól is megszabadulsz, ha rendet raksz és felesleges dolgokat kiszelektálsz.

5️⃣ Elő a tervezővel! Képzeld el, hogy mi mindent fogsz csinálni, ha a januárnak és a vírushelyzetnek vége lesz! Írd le! Rajzold le! Színezz! Bárhogy is, jelenítsd meg, hogy láthasd magad előtt, és ha elfogna a rosszkedv, feldobódhass: hová fogsz elutazni, kikkel fogsz találkozni, mit fogsz csinálni, hogy fogsz kinézni.

6️⃣ Tanulj valami újat! Az internet kiapadhatatlan információforrás. Használd jóra: iratkozz be online kurzusokra, és tanulj valami olyat, amit már régóta szerettél volna, de valamiért eddig nem tetted meg!

7️⃣ Csinálj valami “haszontalanságot”, ami feltölt téged! Olvasd el a kedvenc könyved, nézz meg egész sorozatokat egyben, egyél meg egy tábla csokit együltő helyedben. A lényeg, hogy élvezd!

Természetesen nincsen univerzális szabály. Engedd meg magadnak, hogy megtaláld a saját ötleteidet: hogyan teheted széppé és hasznossá az új év első hónapját?

Gyere el december 29-i nyílt napunkra és beszélgessünk egyet közösen, hogyan kezdjük jól 2021-et, mivel dobhatjuk fel az év első hónapját?

Az eseményt Szamosiné Gózon Krisztina és Endrődi Anna (Eshal – Coaching & Training) vezetik. 

Az esemény online és ingyenes!

További információk és regisztráció a Coach Szalon honlapján:
https://coach-szalon.hu/kapcsolati-ter/kapcsolatok-ujratoltve-irany2021-nyiltnap/

További érdekes cikkeket olvashatsz itt: 
https://coach-szalon.hu/a-kozosseg-ereje/

A Facebook eseményhez kattints ide: 
https://fb.me/e/5SLlQHuqS

Írta: Endrődi Anna

#kapcsolatitér #coachszalon #nyíltnap #online #kapcsolatokújratöltve #hogyandobfelajanuárt #eshalcoaching