TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Varga Judit
Sport-, Business és Life coach, Sportszülői problémamegoldó csoport facilitátor, Széchényi 2020 – Családbarát Ország tréner, Munka-magánélet egyensúly, Munkaerőpiaci reintegráció, Kommunikációs tréner

Elsődleges célom, hogy segítsem az Önben rejlő képességek -tudás, tapasztalat – leghatékonyabban kihasználását a kitűzött céljai elérésében.
Magabiztos, önbizalommal teli személyiségének kialakítását, vagy visszaállítását, a pozitív gondolkodásmód megteremtését. Ha velem tart, mindezt bizalmi légkörben, személyre szabott utakon érheti el.

Coachként és Sportcoachként együttesen tudom hasznosítani eddigi sportvezetői, edzői, cégvezetői és tanügyigazgatási tapasztalataimat.

Sportolókkal végzett közös munkánk során a sportoló aktuális állapotához kapcsolódva támagatom Őt, akár az eredménykényszer, vagy a türelmetlenség, vagy a túl gyorsan elért nagy siker, vagy a sérülés eredményes feldolgozásában.
Célunk a mindennapokban zajló belső játszmák felszínre hozása és a megküzdési stratégiák kialakítása, váratlan helyzetekre is.

Eredményesen dolgozom sportolók családjával, a sportszülőkkelTM, a közös munka eredményeként a szülők jobban megértik gyermekeik reakcióit, jelzéseit és maximális támogatást tudnak adni, mind gyermeküknek, mind edzőnek a kiváló eredmény eléréséhez.