TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

NOVÁK ÁGNES
Senior tréner és coach, csoportos coaching szakértő, Gordon és játszma tréner, az International Coach Federation minősített coach-a (ACC), a Coach Szalon szakmai műhely megálmodója és vezetője, a CoachOK Szakmai Szövetségének főtitkára

 

Professzionális támogatóként az a célom, hogy segítselek, akár egy változásokkal teli környezet kihívásainak minél könnyebben megfelelni, akár a mindennapi élet rutinjában megtalálni a motivációt és az egyensúlyt. Úgy leszek a vezérszurkolód, hogy közben maximálisan támogatlak a céljaid elérésében.

Húsz éve tartok különböző készségfejlesztő és önismereti programokat, elsősorban vezetők számára, több mint 10.000 óra coaching és tréning tapasztalattal rendelkezem.
Közgazdász végzettséggel, marketing és projektmenedzserként, oktatási szakértőként, trénerként és tanácsadóként is dolgoztam. 15 éves multinacionális környezetben szerzett vezetői-, kis- és egyéni vállalkozói múlt van mögöttem. Mindezeken túl a három gyerekes szülőket érő kihívások is nap, mint nap megtalálnak.
Nem szunnyadó kíváncsisággal szemlélem a világot magam körül és szenvedéllyel vetem bele magam mindenbe, amit fontosnak érzek.

Rendszerszemléletű és akció orientált szemléletmód mellett a munkám során a Gordon-féle asszertív kommunikáció és a Tranzakció elemzés eszköztárát, valamint az NLP felismeréseit használom, kiegészítve a Co-active, az Action learning és a Mindfulness szemlélet elemeivel.

Hitvallásom, hogy mindenkinek jár a támogatás, aki kész arra, hogy bármilyen változtatást elindítson az életében, legyen az egy apró hétköznapi dolog, vagy akár az egész életét befolyásoló döntés.