TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

NAGY JÓZSEF
Senior tréner, coach, csoportos coaching szakértő, Gordon és játszma tréner, az International Coach Federation minősített coach-a (ACC), a Coach Szalon szakmai műhely vezetője, a CoachOK Szakmai Szövetségének főtitkára

Professzionális támogatóként az a célom, hogy segítsem Önt, akár egy változásokkal teli környezet kihívásainak minél könnyebben megfelelni, akár a mindennapi élet rutinjában megtalálni a motivációt és az egyensúlyt. Úgy leszek az Ön vezérszurkolója, hogy közben maximálisan támogatom is a céljai elérésében.

Közgazdász végzettséggel, marketing és projektmenedzserként, oktatási szakértőként, trénerként és tanácsadóként is dolgoztam. Többféle iparágban, 15 éves multinacionális környezetben szerzett vezetői-, kisés egyéni vállalkozói tapasztalattal is rendelkezem. Mindezeken túl a három gyerekes szülőket érő kihívások is nap, mint nap megtalálnak.

Nem szunnyadó kíváncsisággal szemlélem a világot magam körül és szenvedéllyel vetem bele magam mindenbe, amit fontosnak érzek.