TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK

A jelenlegi válság szinte mindenkinek ismeretlen terep, ezért is érezzük magunkat bizonytalannak és kiszolgáltatva. Új kihívások elé állít minket, aminek a megoldását az is nehezíti, hogy fizikailag távol vagyunk a munkatársaktól, a barátoktól, néha még a családunktól is, akiktől bátorítást, támogatást, tanácsot kaphatnánk.

A Coach Szalon szakemberei olyan Támogató csoportokat indítanak, ahol a hasonló helyzetben lévők beszélhetnek a dilemmáikról, tehetik fel a kérdéseiket és oszthatják meg egymással az ötleteiket, tapasztalataikat. Olyan közösségben találod majd magad, ahol mindenki érti, hogy mi van veled és számíthatsz a többiek figyelmére, együttérzésére és biztatására.

A csoportok létszáma 6-12 fő, online beszélgetünk, heti egy alkalommal, 1-1,5 órában. Az első alkalom mindenki számára ingyenes. A jelentkezés egyetlen, ám fontos feltétele az, hogy vállalod, hogy a 90 perc alatt végéig jelen maradsz az online csoportban.

Kettesben önmagammal – Támogató kör egyedülállóknak

Az ablakon át önmaga negatívját látja

Talán nemrég több énidőre vágytál, ám a jelenlegi helyzetben mégis azt érezheted, „a jóból is megárt a sok”. Lehet, hogy kifejezetten társasági ember vagy, és a kapcsolódási lehetőségek ideiglenes megszűnésével nagy-nagy űr keletkezhetett benned. Talán nem mindig tudsz a legjobb társasága lenni önmagadnak, és az egyedül töltött hosszú idő felszínre hozhatott olyan kérdéseket, gondolatokat, amelyeket jó lenne kimondani.

A beszélgetések során hasonló helyzetben lévő emberekkel kapcsolódhatsz online felületen (Zoom), egy elfogadó légkörben.

Ötleteket és eszközöket kaphatsz ahhoz, hogyan lehetsz önmagad megnyugtató támasza, és használhatod ki a legoptimálisabban az extra énidőt, hogy az ne nyomasztó, hanem építő jellegű legyen.

A beszélgetések 6-12 fővel zajlanak csütörtökönként 18.00-19-30-ig, a részvétel az első alkalommal ingyenes, azt követően adományos. A csoport facilitátora Vizin Anita énerő mentor.

Várlak szeretettel!

Jelentkezz most: