TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK

A jelenlegi válság szinte mindenkinek ismeretlen terep, ezért is érezzük magunkat bizonytalannak és kiszolgáltatva. Új kihívások elé állít minket, aminek a megoldását az is nehezíti, hogy fizikailag távol vagyunk a munkatársaktól, a barátoktól, néha még a családunktól is, akiktől bátorítást, támogatást, tanácsot kaphatnánk.

A Coach Szalon szakemberei olyan Támogató csoportokat indítanak, ahol a hasonló helyzetben lévők beszélhetnek a dilemmáikról, tehetik fel a kérdéseiket és oszthatják meg egymással az ötleteiket, tapasztalataikat. Olyan közösségben találod majd magad, ahol mindenki érti, hogy mi van veled és számíthatsz a többiek figyelmére, együttérzésére és biztatására.

A csoportok létszáma 6-12 fő, online beszélgetünk, heti egy alkalommal, 1-1,5 órában. Az első alkalom mindenki számára ingyenes. A jelentkezés egyetlen, ám fontos feltétele az, hogy vállalod, hogy a 90 perc alatt végéig jelen maradsz az online csoportban.

“Anya idő” – Támogató kör kisgyerekes (0-3 év) anyukáknak

Együtt egyedülálló szülőként

Ez a zárt csoport abban tud segíteni kisgyerekes (0-3 év) Anyukáknak, hogy legyen egy biztonságos kör, ahol hasonló élethelyzetben lévő társakkal megbeszélhetik a nehézségeiket a “Maradj otthon” időszak alatt.

Az Anyuka, a család motorja, általában ha Ő jól van, a család is jól van!

De nem könnyű, sőt lehetetlen, mindig jól lenni… Ezzel senki sincs egyedül.

A közösség támogató ereje segít ilyenkor átlendülni ezen az időszakon! Aki szeretné, csak megoszthatja, ami a szívét nyomja; aki szeretné, ötleteket kérhet a csoporttól; aki szeretné, csak társaságban lehet.

Együtt fogjuk kialakítani a csoport szabályait az első alkalommal, az online térben, úgy, hogy mindenkinek jó legyen! Gyere el, és beszélgessünk, kicsit “család nélkül”! Ez a 1,5 óra az Anyukáké! 😉 ☕️

A heti témával orientált online alkalmak 6 fővel indulnak szombat délutánonként. A platform a Zoom lesz. 💻 A részvétel ingyenes, de 6 hétre szóló elköteleződést igényel.

A csoport facilitátora Varga Linda (csoportvezető, coach, édesanya)

Várlak szeretettel!

Jelentkezz most: