TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK

A jelenlegi válság szinte mindenkinek ismeretlen terep, ezért is érezzük magunkat bizonytalannak és kiszolgáltatva. Új kihívások elé állít minket, aminek a megoldását az is nehezíti, hogy fizikailag távol vagyunk a munkatársaktól, a barátoktól, néha még a családunktól is, akiktől bátorítást, támogatást, tanácsot kaphatnánk.

A Coach Szalon szakemberei olyan Támogató csoportokat indítanak, ahol a hasonló helyzetben lévők beszélhetnek a dilemmáikról, tehetik fel a kérdéseiket és oszthatják meg egymással az ötleteiket, tapasztalataikat. Olyan közösségben találod majd magad, ahol mindenki érti, hogy mi van veled és számíthatsz a többiek figyelmére, együttérzésére és biztatására.

A csoportok létszáma 6-12 fő, online beszélgetünk, heti egy alkalommal, 1-1,5 órában. Az első alkalom mindenki számára ingyenes. A jelentkezés egyetlen, ám fontos feltétele az, hogy vállalod, hogy a 90 perc alatt végéig jelen maradsz az online csoportban.

1szülőként a világban -Támogató kör egyedülálló szülőknek

Egyedülálló szülők támogató csoport
  • Úgy érzed, teljesen elszigetelve, egyedül maradsz a problémáiddal?
  • Minden feladatmegoldás csak terád hárul?
  • Szeretnél valakivel beszélni a hétköznapi kihívásaidról?
  • Energiával töltene fel, ha olyan „sors”társakkal kapcsolódhatnál, akikkel fél szavakból is megértitek egymást?

Az 1szülős beszélgetőklubban lehetőséged lesz olyan szülőtársaiddal találkozni az online térben (Zoom), akik hasonló helyzetben vannak, mint te, és szeretnék a gondjaikat, tapasztalatikat, eredményeiket megosztani egy együttérző, elfogadó térben.

A beszélgetések 6-12 fővel zajlanak keddenként 18.00-19-30-ig, a részvétel ingyenes.
A csoport facilitátora Kolozsvári Marianna Coaching szemléletű kísérő.

Ha érintett vagy a témában várunk szeretettel Téged is!

Jelentkezz most: