TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

VIDA JÚLIA
life coach, tréner, permakulturás tervező, közösségi programok szervezője, nonprofit projektek menedzsere, nyelvtanár

 

Szeretnél saját magaddal és a környezeteddel nagyobb harmóniában, egyensúlyban élni? Magány, vagy ürességérzet szorongat a rohanós városi mindennapokban, digitális eszközök fogságában, de nem tudod hogyan tudnál ezen változtatni? Elindultál a zölddé válás útján, de valami, vagy valaki mindig visszahúz? Segítek, hogy megtaláld, merre van az előre! Az érdeklődés az emberi lélek működésének mélyebb megértése iránt és a törekvés a haladásra a saját témáimban mindig is motivált, ezért az elmúlt 15 évben rengeteget foglalkoztam önismerettel, kipróbálva sok különböző módszert. Három éve találtam a coachingra, ami nagyot lendített előre az utamon: rengeteg eszközt adott ahhoz, hogy úgy alakítsam az életem, ahogy szeretném. A mesterem Wiesner Edit, akitől elsajátítottam a leghatékonyabb fejlődés fókuszú coaching modellek és eszközök használatát. Ezeket kreatívan vegyítem a permakultúra, egy ökológiai alapú tervezési rendszer módszertanával. A sztereotípiáktól mentes, nyitott és elfogadó társadalomban hiszek, ezért gyakran vannak LMBTQ klienseim is.