TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

VERES JÁNOS
Felső vezetői és üzleti coach, közgazdász, az International CoachFederation minősített coach-a (ACC), top menedzseri dilemmák, vezetői elakadások, Időgazdálkodás

 

Hiszem, hogy a szerencse a felkészültek jutalma. Több évtizeden keresztül vezetőként jó csapatokat építettem, tagjaik javaslatait mindenkor igyekeztem beépíteni döntéshozatalomba – a megoldás felelőssége természetesen az enyém volt. Egy működő szervezetben, meglévő vállalati kultúrában a vezetőnek kell megtalálnia a helyes választ, hiszen ez az ő világa. A döntés, annak felelőssége mindig a vezetőé. Magamról – mint coach-ról – leginkább, mint GPS-ről, útvonal tervezőről beszélek, hiszen ügyfeleim felkészültek, ismerik a célt. Az én feladatom, hogy hozzásegítsem őket az oda vezető utak közül az ő szempontjaik szerinti leghatékonyabb, legkedvezőbb kiválasztásához. Arra koncentrálok, hogy több évtizedes, non-profit, illetve multinacionális környezetben szerzett vezetői tapasztalatomat ennek érdekében állítsam szolgálatba. A DIADAL modellt, illetve annak angol (SPARKLE) és orosz (OSNOVA) megfelelőjét alkalmazom.