TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Tóth Szilvia
Life coach, párkapcsolati coach

Közgazdászként végeztem és jelenleg is a szakmámban dolgozom. Ez a szakterület megtanított a strukturált gondolkodásra, a tervezésre, az időm hatékony beosztására, mely készségeknek meghatározó szerepe van a coach munkásságomban. Legnagyobb hatással a coachságomra 11 éves tánctanári tapasztalatom volt ahol élvezhetem az emberekkel való közös munka szépségét és örömét.
Az első lépést a coaching felé saját életem változása hozta, az igény a változásra nyitottá tett, nyitottá az újra, a lehetőségekre. Más coachokkal együttműködve, a tanulási folyamatban saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mekkora ereje van ennek a szakmának.
A coaching nem egy varázspálca, de egy fantasztikus eszköz arra, hogy ránézzünk önmagunkra, és aktuális helyzetünkre egy másik szemüvegen keresztül. Úgy gondolom, megéri rálépni a változás útjára, és az eredmény csodálatos lesz.
Várok minden magánszemélyt szeretettel egy beszélgetésre, aki nyitott a változásra, az önismeret útján jár, vagy épp céljai elérésében keres egy támogatót.