TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Toma Imola
life coach

2012 óta foglalkozom önismerettel, a saját tempómban haladva – mind egyénileg, mind különböző csoportokban. Eredeti szakmám angol nyelv- és irodalom szakos bölcsész és tanár, coach-ként 2017-ben végeztem. Eddig több mint 350 coach-olt óra tapasztalatot szereztem ügyfeleim által, egyéni folyamatok során. A megismert irányzatok közül a tranzakcióanalízis alapú megközelítés áll hozzám a legközelebb.
A Coach Szalon 2019 márciusától induló sajátélmény alapú csoportjai közül a szülésélmény-feldolgozó, és a GYES-en lévő anyukák kihívásaival foglalkozó csoportokat vezetem.
A Coach Szalon tagság számomra egy színvonalas szakmai közösséghez tartozást jelent, ahol őszintén fordulhatok kollégáimhoz támogatásért, új módszereket ismerhetek meg és biztonságos közegben azonnal ki is próbálhatom azokat. A havi találkozások alkalmat adnak a rendszeres esetmegbeszélésekre, továbbképzésekre, egyúttal energiát és ösztönzést adnak.