TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Széles Anikó
C-faktor díjas coach, csoportfacilitátor, szociológus-közgazdász, piackutató

Mikor élted át utoljára azt a felemelő, semmi máshoz nem hasonlítható, energetizáló érzést, amit flownak hívunk? Azt, amikor úgy belefeledkezel abba, amit éppen csinálsz, hogy megszűnik tér és idő, és “csak” a felszabadultág marad?
És mikor élted át ezt utoljára a munkádban? Milyen gyakran éled át benne?
Én ezt élem át, amikor coacholok, és az az álmom, hogy minden ember naponta átélhesse ezt a munkájában.
Motiváltan dolgozni. Ez az, ami munkavállalónak, munkáltatónak, ügyfeleknek egyaránt felemelő, ami mindegyiküket előre viszi, mindannyiukat elégedetté teszi. Én ezért dolgozom, hogy a te mindennapjaidnak is a része lehessen a motiváltság hajtóereje. Mint egyik ügyfelemnek, Mándli Melindának:
“Július 9-én kezdek az új munkahelyemen, ami számomra kb. az álommunka. 🙂 Ez volt az egyetlen hely és az egyetlen munkakör, ami iránt igazán lelkesedni tudtam. Kinyílt a világ, nagyon várom az első munkanapom. 🙂 Mindenképpen szerettem volna ezt megosztani veled, mert tényleg úgy érzem, hogy ez nem jött volna össze a coaching nélkül. Elképzeltettél velem valamit, amit most megvalósítottam. Ez elég zseniális. 🙂