TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

SZAMOSINÉ GÓZON KRISZTINA
Karrier és life coach

Mindig is foglalkoztatott a folyamatos fejlődés, fejlesztés lehetősége, az összetett problémák, helyzetek feltárása, megértése és megoldása, elsősorban olyan szituációkban, ahol ezek fókuszában az ember áll.
Önismeret, önbizalom, karrier, asszertív kommunikáció és konfliktuskezelés a legjellemzőbb témáim a coaching folyamatokban.
Miben hiszek?
A beszélgetés, az AHA-élmények és a közösség erejében, és abban, hogy mindenkinek van egy saját, személyre szabott megoldása.
Hogy a megoldás megtalálásában rengeteget segíthet a nézőpontváltást elősegítő független, személy, például egy coach.
Hogy egy pici változás, változtatás az élet egyetlen területén kihathat az egész életünkre, olyan pozitív változások sorozatát eredményezve, amelyekre nem is gondoltunk még, amikor a kis változás mellett döntöttünk.
Hogy önmagunk megismerése és elfogadása, valamint ezeken keresztül önmagunk, az igényeink és véleményünk felvállalása hatalmas önbizalmat ad.
És önmagunkban bízva és ezáltal megerősödve egészen új módon tudunk hozzáállni az életünkben jelen levő vagy később jelentkező helyzetekhez, nehézségekhez, konfliktusokhoz, és könnyedebben, optimistábban, pozitívabban leszünk képesek a jövőbe tekinteni és a jelenben létezni, élni, megélni életeseményeinket.