TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Schöffer Nóra
Business & Life Coach, Team coach, Mediátor

Nemzetközi környezetben aktív magyarországi nagyvállalatnál szerzett menedzseri, valamint felsővezető közvetlen munkatársaként közel 16 éves szakmai tapasztalattal, HR diplomával rendelkező, aktív coach és mediátor vagyok.
A coaching számomra annak a szakadéknak az áthidalását jelenti, ahol most van, és ahová szeretne eljutni. Meggyőződésem, hogy a coaching egy erős emberi kapcsolat, ami támogatást nyújt azoknak az embereknek, akik valamin változtatni szeretnének.
Hiszek az emberekben és az önfejlesztés képességeiben. Sokkal több rejtett potelnciál van bennünk, mint amit a mindennapi életünkben használunk.
Mindannyiunknak vannak problémái a munkában és a magánéletben, nehézségei a kommunikációban és a konfliktusok kezelésében, motivációban és vezetői készségekben.
A legalapvetőbb kérdés:
Szeretne egy kövekkel teli zsákot tovább cipelni a hátán, vagy kezdjünk kipakolni belőle?
A választás az Öné.
Ha úgy dönt, hogy rálép erre az útra, bizalmi kapcsolatra alapozva, szakmai felkészültséggel, és őszinte elköteleződéssel támogatom a céljában.
Többféle módszertannal, technikával, coaching és mediációs eszközzel dolgozom, így teljes mértékben az ügyfél személyiségére szabom a folyamatot, hogy a legjobb eredményeket érjük el, közösen