TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

LENGYEL JUDIT
Business és life coach, tréner, közgazdász

 

Közgazdász vagyok és okleveles könyvvizsgáló. 13 évnyi vezetői tapasztalatomat multinacionális környezetben szereztem. 6 évig HR vezetőként dolgoztam. Vezetői szerepemben egyre inkább a kollegáim jólléte, motiválása, fejlesztése került a középpontba. Ezt szerettem volna jól csinálni, ezért tréner és coach képzettséget szereztem. Annyira megszólított ez a támogató szakma, hogy jelenleg hivatásszerűen coachként és trénerként dolgozom.

Hitem szerint a változás folyamatos és itt van bennünk. Az, hogy hogyan éled meg, mennyire tudod a javadra fordítani, rajtad áll. Szemléletmódoddal formálod a gondolataidat és cselekedeteidet, amellyel hatást gyakorolsz a környezetedre is. Ez a teremtő erő adja az életed alakításáért való felelősségvállalás szépségét.

Coachként segítek rátalálni erre a tudatosságra. Empátiával és teljes figyelmemmel teremtek bizalmas légkört és azt fogod észrevenni, hogy ez a folyamat inspirál, energizál, perspektívákat tár fel, felfedi az erősségeidet, erősíti az önazonosságod, így a harmóniát önmagaddal és másokkal. Hiszem, hogy rendelkezésedre áll minden erőforrás, hogy olyan életet teremts, ami a legjobbat hozza ki belőled.

Legyen szó szakmai vagy magánéleti nehézségről, önismereti munkáról vagy munkahelyi szereped megéléséről, integratív módszertannal és változatos technikákkal találjuk meg az utat, ami a számodra a leghasznosabb lesz.