TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Lehoczki Gabriella
Vezetői, karrier és life coaching, párkapcsolati coaching

8 évet töltöttem el az ügyvédi szakmában, majd gyermekeim születése után, egy sikeres karrier coaching folyamat eredményeként a váltás mellett döntöttem. 2014. óta hivatásszerűen, kizárólag coachinggal foglalkozom.

• több éves tapasztalatom van csoportos létszám leépítésben részt vett munkavállalók karrier és life coachingja terén, továbbá számos multinacionális, valamint kis és közép vállalkozás vezetőivel dolgoztunk együtt céljaikon, sikeresebb vezetővé válásuk érdekében.
• Kiemelt terület számomra az életközépi átalakulás (mid life) időszakában megjelenő magánéleti/párkapcsolati, továbbá a karrier területén jelentkező problémák, változások menedzselése.

Az ügyfél igényeihez igazodó, önismereti fókuszú, de alapvetően tervezett, az egész embert figyelembevevő, megoldás-orientált folyamatokat viszek. Kérdéseimmel a mélyebb összefüggések és a lehetséges egyéni megoldások feltárására törekszem. Rendíthetetlenül hiszek abban, hogy az elfogadó, és emberközpontú támogatásom elősegíti az ügyfél fejlődését, problémájához saját erőforrásai mielőbbi megtalálását.