TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

KOLOZSVÁRI MARIANNA
Lemma és Wingwave-coach, tréner, Hahota jóga tréner, pénzügyi szakértő
Munkaterület: Magánélet-munka egyensúlya, önismeret-önbizalom, pályamódosítás, változáskezelés

 

Mindenkinek vannak aktuális elakadásai, amit nagyon jó valakivel megbeszélnie, akivel nincs hierarchiában, vagy érzelmileg nem kötődik hozzá. A személyes beszélgetések során megértő hallgató és inspiráló, elgondolkodtató kérdező leszek Ön mellett, hogy felismerhesse lehetőségeit és AHA élményeken keresztül nézhessen rá témájára, helyzetére.

Pénzügyi szakemberként 25 éves sokrétű szakmai tapasztalatszerzés mellett mindig is foglalkoztatott, hogy milyen módon lehet megteremteni a munka és magánélet egyensúlyát. Hogyan motiválhatjuk magunkat, hogy a hétköznapi kihívások nyújtotta akadályokat eredményesen és sikeresen vegyük. Milyen módszerekkel, eszközökkel tudunk hatni saját és mások kommunikációjára, hogy kapcsolatainkban elfogadást és megértést tapasztalhassunk meg.

Hiszem, hogy csak „Magunkban teremthetjük meg a változást, amelyet a világban látni kívánunk.” (Gandhi)
A változást pedig egy kalandos utazásnak is tekinthetjük, ahol kísérőként vagyok jelen Ön mellett, hogy saját erőforrásaihoz kapcsolódva tegye meg lépéseit megoldásai felé.