TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Kléh-Reinle István
Csoportos és egyéni változás kísérés. Az Élet Kísérleti Műhely megálmodója.

20 év multinacionális nagyvállalati környezetben szoftver trénerként és több mint 2000 órányi kognitív és testtudatos önfejlesztő képzések során tapasztalatot szerzett coach-tréner szakember vagyok.
Amióta az eszemet tudom érdekel, hogy hogyan alakulnak ki a különböző viselkedésmintáink, és hogyan érezhetjük egyre komfortosabban magunkat a bőrünkben.
Abban tudok Neked legjobban segíteni, hogy képes legyél emberi kapcsolataidat és szabadságvágyadat saját szükségletedre kalibrálni karrieredben és magánéletedben egyaránt.
Megtapasztaltam, hogy a verbális és non-verbális kommunikációink nyomán milyen falak és hidak épülhetnek közöttünk emberek között. Mára már leginkább a valódi motivációk kutatása érdekel. Úgy gondolom, hogy az élet (egy nézőpontból) egy izgalmas nyomozás magunk után, hogy mit, miért csinálunk, hogy kik is vagyunk valójában.