TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Kis-Simon Ildikó
A CoachOK SZakmai Szövetsége tagja, az 1.sz. Mediátor Munkaközösség alapító tagja, tréner, coach (business, személyiségfejlesztés/önismeret, sport)
3 országban éltem és dolgoztam, 3 gyermekem van, 3 területen szereztem tapasztalatot (multinacionális vállalat, kkv tanácsadó cég, saját vállalkozás) és 3 speciális szakterületem van, amelynek az eszközeit, megközelítési módjait sikeresen ötvözöm (sportcoaching, business/karrier coaching, life coaching).

Főbb oktatott tréning-témáim: konfliktuskezelés, (asszertív) kommunikáció, motiváció, személyiségtípusok, stressz- és időmenedzsment, önismereti/önbizalomerősítő tréningek

Elsődleges célom, hogy támogassam klienseimet abban, hogy a bennük rejlő képességeiket, megszerzett tudásukat, erőforrásaikat a lehető leghatékonyabban használják fel a kitűzött céljuk elérésében. Bizalmi légkörben, mégis határozottan, személyre szabott utakon kísérem őket ebben a folyamatban.