TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Karaszi Andrea
New Balance Expert
Coach – IMR Mediátor – Közgazdász
Kapcsolatok, Vitarendezés, Elakadások magán és pénzügyi életben

 

Kibontani tehetségünket, mozgósítani adottságainkat, felülkerekedni az akadályokon és működtetni, élvezni kapcsolatainkat.
„Ez a mi munkánk és ez nem is kevés” (József Attila)
Mindehhez 30 év tapasztalatát és tudás arzenálját kínálom a viselkedés közgazdaságtan, a pszichológia, és a kommunikáció területéről.
„Mindenki rendelkezik azzal a belső erőforrással, ami lehetővé teszi számára, hogy boldog és hasznos életet éljen. Ha megfelelő attitűddel fordulunk embertársaink felé, elősegíthetjük, hogy felszabaduljanak ezek az erőforrások – bölcsebbek, egészségesebbek, konstruktívabbak legyünk”
/Valakivé válni – Carl Rogers/