TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

HORVÁTHNÉ KOCZKA ÉVA
Life- és business coach, szupervizor, tréner

 

Szerencsés ember vagyok, mert azzal foglalkozom, amit szeretek. Évek óta trénerként, coachként és szupervizorként azaz csoportos és személyes fejlesztőként, támogatóként segítem a hozzám fordulókat. Ügyfeleim körébe azok tartoznak, akik elakadtak valamiben, ami lehet munkával, vezetéssel és magánélettel kapcsolatos. Azokkal dolgozom, akik fejlődni akarnak, és a megoldásokat keresik. Pártatlan segítőként vagyok jelen a közös munkánkban. Az én feladatom, hogy biztosítsam azt a bizalmi légkört, ahol Ön őszintén kimondhatja a gondolatait, érzéseit, a félelmeit és vágyait. Teljes elfogadással és őszinteséggel fordulok Ön felé. Támogatni tudom Önt a céljai pontosításában, a cselekvési program megtervezésében és annak
eredményes végrehajtásában. Tematikusan vezetem végig ezen a folyamaton, segítem, motiválom Önt, hogy önmaga legjobbja lehessen. Legfőbb célom, hogy a lehető legjobb teljesítmény elérésére
ösztönözzem, mert érdekel az Ön sikere. A válaszok mindenkiben ott vannak, így Önben is, melyeket együtt keresünk meg. Coachként abban lehetek segítségére, hogy találkozásaink során segítem felszínre hozni személyisége rejtett tartalékait, és azokat az életminőségét javító megoldásokat, melyek kulcsa az Ön kezében van.