TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

HORVÁTH ALÍZ
Life coach, Executive Business Coach, Üzleti Mentor, Értékesítési, Marketing és Kommunikációs Tanácsadó, HR tanácsadó, Személyiség profilozó, Változásmanager, Szervezetfejlesztő, Karriercoach

Értékesítési, marketing és kommunikációs szakember, Business és life coach
18 éve dolgozik a gyógyszeriparban, ebből közel 10 éve vezetőként és felső vezetőként.
Az évek során megszerzett tapasztalatának köszönheti, hogy tudja hogyan kell egy krízisből sikert a problémából lehetőséget kovácsolni, hogy milyen érzés milliárdos termékeket bevezetni és eladni valamint azt, hogy több 100 fős értékesítői csapatot hogyan kell motiválni legyen az bármilyen élethelyzet.
Vezetőként foglalkoztatja hogy hogyan lehet személyre szabott vezetéssel és coahinggal kihozni a legjobbat a kollégáiból, hogyan lehet a tehetségeket felfedezni és igazi szakemberekké fejleszteni őket és mindezt a tudást átadni más vezetők számára!
Számára az egyensúly a legfontosabb. Nőként egyszerre jelen lenni és sikert elérni, jó anyaként, feleségként és üzletasszonyként nem egyszerű, viszont nem is lehetetlen a kulcs megtalálni minden szerepben a “play hardworkhard” balancot. Ennek kapcsán coachként női vezetők business és life támogatása a fő szakterülete!

Szövetségi tagságok:
EMCC TAG
Országos Menedzser Szövetség Tag/ Mentor
MVÜK
NŐI Vezetői Kör
Legyen Divat a Női Vezetés program résztvevő
Budapesti Iparkamara Előadója
Magyar Coach Szövetség tagja