TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

HÉJJA CSABA
egyéni, team, -és csoport coach | tréner | facilitátor

A coaching vajon mi? Eljutni A -ból, B-be – ez a lényege. Eljutni onnan, ahol most vagy, oda, ahol a legszebb álmod szerint lenni szeretnél.

Élj boldogul! – így búcsúztak egymástól a régi rómaiak. Személy szerint engem mindig is érdekelt, hogyan lehet elérni a jóllétet. A life coachingra lehet úgy is tekinteni, hogy e kérdést járja körül, hogyan élhetnénk több örömmel, kevesebb gonddal, örömtelibb életet. A well-being gondolatkörrel pedig az üzleti életbe is megérkezett mindez, akár a business coaching témája is lehet az életminőségünk.

Figyelem! Avagy, miről szól a coaching? A Figyelemről. A tudatosságnöveléséről. (Ön)reflexióról. Arról, hogy figyelek arra: Mi van? És fókuszálok arra: Mi legyen? Vagyis a Célra és a Megoldásra fókuszálunk. Mert csak arra tudunk menni, amerre nézünk.

Menj a helyedre! A coaching jó esetben nagy utazás. Melynek segítségével egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, és ahhoz az élethez, amelyet élni szeretnél. Fejlődés, Változás, Kiteljesedés, Önazonosság.

Egy coaching folyamat azon kevés helyek egyike, ahol mindig Te vagy a középpontban. Te vagy a fontos. Rád figyelnek. A Te célod a fontos. A jóléted és a fejlődésed. Az a hely, ahol elfogadnak és támogatnak. Elég jó hely, szokták szeretni.

És hogy ki vagyok én? Fiatalon csak a „legfontosabb”, számomra nagy dolgok érdekeltek, mint a Valóság, az Igazság, a Tudás, a megismerés lehetőségei – és a Szépség. Ezért tanultam filozófiát és esztétikát. Később az is érdekelt, mindez, hogy áramlik az emberek között, ezért dolgoztam a kommunikáció területén. Majd érdekelt a Pénz is, ezért lettem cégvezető, vállalkozó. És az emberek, az emberek közötti viszonyok is érdekelnek, az, hogyan tudunk fejlődni, változni, hogyan élhetnénk jobban – ezért lettem coach.

Hivatalosan mindez így hangzik, az üzleti életben:

Héjja Csaba egyéni, team, -és csoport coach | tréner | facilitátor
Döntően középvállalatokkal dolgozik szervezeti és személyes hatékonyság növelés, szervezeti kultúraváltást, együttműködést, kommunikációt fejlesztő programokban. Új vezetők fejlesztése, onboarding támogatása, konfliktusok transzformálása témákban. Business coachként felső, – és középvezetőket, teameket támogat rendszer szemléletű, megoldás, – és cselekvésorientált coaching folyamatokban.

Hogy számodra milyen vagyok, mennyire vagyok hiteles, csak egy személyes találkozón dőlhet el. Amikor egymás szemébe nézünk és szót váltunk egymással.

Váltsunk egymással néhány szót! Beszélgessünk egyet röviden, minden kötelezettség nélkül! Írj, egyeztessünk időpontot!