TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Fenyvesi Anikó
life coach: egyéni célok meghatározása, kommunikáció, konfliktuskezelés (munkahelyi vagy otthoni konfliktusok), “rendrakas” — mi fontos és mi nem, motiváció keresés, motiváció fenntartás, kapcsolódás saját magunkhoz, önérvényesítés, önbizalom, felnőttkori krízisek, váltás, karrier

Hiszek abban, hogy jobban megismerem önmagamat, motivációmat, működésemet; elindulok a célom felé és ezáltal kiegyensúlyozottabb, elégedettebb, boldogabb leszek; bölcsebben kezelem a konfliktusokat, türelemmel a megerőltető helyzeteket; akkor ezt a nyugodtságot és derűt a környezetem is megérzi, átveszi, és tőlük az ő környezetük. És a pozitív hatás tovaterjed, mint a vízbe dobott kő keltette hullám. És a világ egy ici-picit jobb hely lesz.

A fentiek miatt fordultam a coaching és a pszichológia felé tapasztalt mérnökként. Végzett coachként segítettem a saját csapatom kommunikációját, támogattam ismerőseimet kisebb-nagyobb elakadásaikban, illetve kísérem ügyfeleimet a céljaik felé a legkülönbözőbb témákban.

Külső szemként és coaching technikákkal támogatlak, ha megtisztelsz bizalmaddal. Segítek megtalálni és megfogalmazni motiváló célodat. Új nézőpontokat találni, szélesíteni a lehetőségek skáláját. Coachingban Te fogod megtalálni a saját módszeredet és a saját megoldásodat. Olyat is, amire én nem is gondolnék. Felfedezed és aktiválod az erőforrásaidat; azokat a képességeidet, tudásodat, tapasztalatodat, ami segítségül hívhatsz a célod elérésére.