TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

dr. Vizin Anita
Coach, tréner, jogász, reziliencia fejlesztés

Az elmúlt 15 évben bírói pályafutásom alatt rendkívül sok problémás élethelyzettel, krízissel, a felelősségvállalás nehézségeivel találkoztam, az emberi reakciók és érzelmek széles skálája tárult elém.

Egyre inkább arra vágytam, hogy segítsek másokat a saját lelki ellenálló képességük és megküzdési stratégiáik felfedezésében és fejlesztésében, így lettem segítő-fejlesztő szakember. A coach és tréneri képesítéseim mellett erőszakmentes kommunikációt hallgattam, valamint a stresszel teli helyzetek kezelése érdekében a tudatos jelenlét (mindfulness) praktikáit és progresszív relaxációs gyakorlatokat tanultam, amelyek mind a belső stabilitás megőrzését segítik, és változatos eszköztárként szolgálnak a kliensek támogatása során.

Célom, hogy egy kaleidoszkópot adjak ügyfeleim kezébe, amelybe beletekintve az aktuális élethelyzetüket sokszínűnek láthatják, rálelve annak valamennyi megoldási variációjára. Mert néha csak fókuszváltás kell, hogy a kríziseink nehézségeinek átélése után a helyzet nyomasztó jellege helyett egyre inkább a fejlődés lehetőségét és örömét éljük meg.