TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

dr. Vizin Anita
Coach, tréner, jogász, reziliencia fejlesztés

Messziről érkeztem a segítő – fejlesztő szakmák területére: a bírói hivatásban találtam meg először azt a küldetést, hogy közreműködhessek a megbillent egyensúly helyreállításában, egyfajta „rend” megteremtésében. A tárgyalóteremben eltöltött 15 év alatt rendkívül sok nehéz élethelyzettel, krízissel, erőt próbáló szituációval, a felelősségvállalás nehézségeivel találkoztam, az emberi reakciók és érzelmek széles skálája tárult elém, és a különböző reakciók eltérő következményeit is figyelemmel kísérhettem.

Az évek előrehaladtával már egyre inkább arra vágytam, hogy más eszközökkel, támogatólag tudjak hatni, és segítsem a hozzám fordulókat a saját lelki ellenálló képességük és megküzdési stratégiáik felfedezésében és fejlesztésében.

Ebből a felismerésből fakadóan indultam el a hivatásváltás felé egy széles körű önképzés útján, majd az Énerő Akadémia megalapításával – más kollégákkal együtt – a reziliencia(lelki rugalmasság), megküzdési képesség és az énerő fejlesztését tűztem ki új szerelemhivatásom küldetéséül, online és személyes részvételű tréningeket tartok mind magánszemélyek, mind segítő-fejlesztő szakemberek, mind céges ügyfelek részére, az adott csoporthoz illő speciális fókusszal.

A célom az, hogy egy kaleidoszkópot adjak a klienseim kezébe, amelybe beletekintve az aktuális élethelyzetüket sokszínűnek láthatják, rálelve annak valamennyi megoldási variációjára. Mélyen hiszek abban, hogy csak fókuszváltás kell, hogy ugyanarra a történésre ne csapásként, hanem lehetőségként tudjunk tekinteni, és hogy a nehézség átélése után a helyzet nyomasztó jellege helyett egyre inkább a fejlődés lehetőségét és örömét éljük meg. “Ha egyik nap gyönyörű a világ, a másik nap barátságtalan, a különbség én vagyok.” (Rudolf Steiner)