TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Dr. Kótiné Somfai Ágnes

Business and Executive coach, az International Coach Federation akkreditált coacha vagyok
A Coaching 4 éve hivatás az életemben, lehetőséget nyújt arra, hogy gazdag élettapasztalatomat és vezetői tapasztalataimat is átadva, a coaching professzionális eszköztárának alkalmazásával hitelesen segítsem azokat, akik változtatni, fejlődni szeretnének, vezetői kihívás előtt állnak.
Saját fejlesztésű modellünk, az ENTER Coaching szerint dolgozom, mely strukturáltan vezet végig a coaching munka fázisain az önismerettől kezdve a változást segítő lépéseken keresztül az újonnan szerzett képességek önálló alkalmazásáig. (www.entercoaching.hu)
Korábbi munkáim:
17 évig az ING Biztosítónál CMO, Marketing, PR és Kommunikációs igazgató, az Igazgatóság tagja, funkcionális vezérigazgató helyettes, ING Nyugdíjpénztárban IT tag, ING Gyermek egészségügyi Alapítvány kuratóriumi tagja, korábban az amerikai Hasbronál marketingigazgató, illetve az IDEX külkereskedelmi vállaltnál marketingigazgató. Közgazdász vagyok, német és angol nyelven beszélek.