TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

DOMINIK-SUHAJDA ÁGI
Rendszerszemléletű megoldásorientált coach, csoportfacilitátor és teamcoach, tagja továbbá a CoachOK Szakmai Szövetségének, az EMCC Global & EMCC Magyarország-nak

Miben rejlik szerintem a coaching ereje?

Ha akarod: Kivirágoztat. Megerősít. Szikrát gyújt. Tükröt tart. Elgondolkodtat. Leporolja a benned lévő felfedezőt. Bepöcköl. Lendületet ad. Felszabadít. Épp, amelyikre szükséged van.

Találhatsz magadban új színeket, amikről megfeledkeztél vagy még talán sosem vetted észre. Tudatosabban tudsz majd igent vagy nemet mondani életed fontosabb elágazásainál.
Pozitív mellékhatásaként pedig lesz egy új legjobb barátod: saját magad.

Vezetőként találkoztam először a coachinggal, amikor egy nemzetközi csapatot vezettem és a szellemiségének köszönhetően tudtam úgy igazán kibontakoztatni a csapatomban rejlő lehetőségeket és tehetségeket. Azóta több coach képzést, szakmai továbbképzést is elvégeztem. Rendszerszemléletű megoldásorientált coach-ként személyreszabottan, holisztikus szemlélettel, színes eszközpalettával dolgozom – mind egyéni, mind csoportos formában.

Számomra az egyéni folyamatokban a legizgalmasabb az, amikor az ügyfél felfedezi saját belső erejét, szabadságát és kitárul előtte egy sokkal színesebb, boldogabb világ lehetősége, amit meg is tud magának teremteni.

A csoportokkal való munkában különösen szeretem, hogy a résztvevők nem csupán egyéni “szupererejüket” fedezhetik fel, hanem egymás energiáit is megsokszorozhatják és a közös megéléseiket hosszútávon is tudják kamatoztatni.

Dolgoztam korábban multinacionális vállalatoknál, budai pszichoterápiás központban; team leader-ként, projekt manager-ként, edzőként, táborszervezőként; itthon és külföldön (Spanyolországban, Angliában) is.

Bármely területtel is foglalkoztam, a fő célom mindig az volt, hogy olyan inspiráló környezetet teremtsek, amiben az ügyfelek önmaguk lehetnek, fejlődhetnek és megtapasztalhatják, mennyivel több van bennük, mint amennyit korábban magukról gondoltak.
Erre pedig tökéletes megoldás lehet a coaching.