TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Czagler Zsuzsa
Motivational Maps Business Practitioner and Trainer for Hungary, Liberating Leadership Practitioner, ICF ACC Coach, Mentor, NLP Master, Managing Director, VIP Valued Inspired People

 

Hiszem, hogy lehetséges boldogan élni és közben a leghasznosabban hozzájárulni a világ fejlődéséhez!
Amióta csak eszemet tudom, mindig szerettem tanulni és azt kerestem, hogyan lehetne egyszerűbben, jobban, hatékonyabban végezni a feladatokat. Villamosmérnöki diplomával kezdtem, ám néhány év múlva rájöttem, hogy sokkal jobban vonz az, hogy emberekkel dolgozhassak, ezért újabb diplomát szereztem üzleti vezetésből és marketingből. Ezután 5 évig egy nagy multi cégnél dolgoztam majd 16 évig a médiaügynökségi világban – ez utóbbiban ügyvezető igazgatóként. Imádtam a munkámat, mert éreztem, hogy nagy hatásunk van, az ügyfeleink cégei sikeresek lesznek munkánk által és embereket inspiráltunk. A 20+ év alatt szakmai és vezetői képességeim nagyon sok téren fejlődtek:

Felépítettem egy regionális média managementet,
Profitábilissá tettem egy haldokló médiaügynökség 9 hónap alatt,
Felépítettem egy új ügynökséget a nulláról egy 36 fős, 5 milliárdos forgalmú elismert piaci szereplővé.

Cégvezetőként majd 16 éven keresztül én végeztem az összes HR funkciót is a növekvő cégnél: kiválasztás, betanítás, fejlesztés, csapatépítés, motiváció. Ez alatt kezdtem el megérezni és megérteni, milyen nagy siker embereket fejleszteni, és ez által támogatni a sikerüket és az elégedettségüket. Ekkor mutatkozott meg számomra az is, hogy motivált emberekkel a cég is mennyivel sikeresebb üzletileg.

2004 óta magánemberként folyamatosan önismereti útamat járom, hogyan javítsak az életemen. Nagyon sok mindent megértettem eközben, és elkezdtem tudatába kerülni azoknak a dolgoknak, amik visszahúztak. Elhatároztam, hogy segíteni akarok magamnak és elkezdtem ebben támogató dolgokat tanulni. Ennek során 2016-re NLP mesterré váltam. Az NLP volt az, ami számomra egységbe tudta foglalni az életemben addig tapasztaltakat egy nagyon egyszerű eszköztár arra, hogy felfedezzem a neurologóiai (Neuro) folyamataimat, a nyelvi (Linguistic) és viselkedési mintáimat, melyeket tapasztalat útján (Programozás) tanultam meg, és ezeket megváltoztassam egy adott cél elérése érdekében. Ekkora fogalmazódott meg bennem új küldetésem: segítsem, fejlesszem az embereket. Tehát ismét szakmát váltottam, és 2017 óta ICF akkreditált coachként dolgozom. Szinte villámcsapásként hatott rám, amikor először találkoztam Motivációs Térképezéssel. A saját Térképem eredménye számokba öntve láthatóvá tette a szakma váltáskor tapasztalt érzéseimet, és megértettem pontosan mi is motivált a korábbi pozícióm elhagyására. Sőt, egy pillanat alatt megértettem azokat a korábbi eseteket is, amikor vezetőként elvesztettem néhány kollégát, mert nem tudtam motiválni és a cégnél tartani őket.

A folyamatosan gyűjtött tapasztalataim alatt felismertem azt is, hogy mennyire kulcs szerepet játszik egy csapat motiválásánál a vezetők hozzáállása az emberekhez és a motivációhoz. Ezért kombinálom a Motivational Maps szisztémáját a Liberating Leadership vezető-fejlesztési módszerrel, melynek első képviselője vagyok itthon. Segítek a vezetőknek az embereik fejlesztését az elsőszámú prioritásukká tenni, melynek kritikus része a motiváció.

Az a dolgom, hogy tudatosítsam az emberekben, hogyan lehetnek motiváltabbak mind egyénileg, mind csapatokban és vezetőkben, hogyfelismerjék és mozgósítani tudják a csapatban levő, még kihasználatlan motivációs energiákat.

hogy megmutassam azoknak az embereknek, akik úgy érzik túlhajszoltak, stresszesek, demotiváltak, megakadtak magánéletükben vagy karrierükben, hogyan valósítsák meg azt az értékes életet, amire születtek.

A motivált emberek elégedettebbek, boldogabbak, jobban teljesítenek, így a cégek is eredményesebbek!

A motiváció a szakmám, a hobbim, a hivatásom, és a küldetésem.