TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

BOKOR MARIANNA
Business Coach ACC – ICF Nemzetközi Coach Szövetség által minősített coach, Szervezetfejlesztő Teamcoach, Ifjúsági Coach, Orientify karriertanácsadó

Szenvedélyesen hiszek a coaching erejében és szenvedélyesen hiszek az emberekben.

Ügyfélként abban támogatlak, hogy jól-jobban érezd magad a bőrödben, különböző szerepeidben, akár munkádban, vállalkozásodban, akár magánéletedben. Fő célom, hogy együttműködésünk során jobban megismerd önmagadat, tudatosítsd működésedet, erősségeidet, s ezekre építve megtaláld saját céljaidat, válaszaidat, megoldásaidat, saját utadat.

A coaching beszélgetések Rólad szólnak, s amit ehhez én tudok adni: partnerséget, figyelmet, nyitottságot, jó hangulatot, humort, ha odaillő, pozitív gondolkodásmódot, előrevivő, néha provokatív kérdéseket, új nézőpontokat, megoldási ötleteket, lendületet az elinduláshoz, a továbblépéshez.

Több mint 15 évig dolgoztam vezetőként gazdasági területen. Majd 2016-ban egy kényszerű munkahelyváltási helyzetben kezdtem foglalkozni coachinggal. Hamar ráébredtem, hogy kezdeti elvárásaimnál sokkal többet ad számomra a coach szakma. Lehetőséget, hogy ne csak a saját fejlődésemet segítsem elő, hanem másokat is támogassak. És ez nem csak lehetőség, hanem felelősség is egyben!

Coachként, mentorként dolgozom vezetőkkel, vállalkozókkal, csapatokkal.

Kiemelten fontos és lelkesítő számomra a fiatalok, valamint a szülők támogatása.
Örömmel vállalok részt önkéntes munkákban. A HiSchool keretein belül pályaválasztó fiatalokkal foglalkozom, valamint rendszeresen vállalok civil szervezeteknél pro-bono folyamatokat.