TAGJAINK

A Szalon ajtaját évi két alkalommal nyitjuk meg az érdeklődő kollégák előtt, januárban és júniusban, ekkor tudunk új tagokat fogadni. Fél évig zárt csoportként dolgozunk. Ezalatt az idő alatt tematikus programjainkra várjuk a támogató szakembereket.

A rendszeres – havi egy alkalommal történő – találkozások mellett egy zárt FB csoport keretein belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egyetlen olyan szakmai kérdés, vagy dilemma sem maradhat megoldatlanul, ami foglalkoztat minket.

Érdekel a Coach Szalon,

JELENTKEZEM

Balogh Ingrid
Minősített co-active coach, CPCC, ACC, vezetőfejlesztő tréner és facilitátor, a Coach Szalon és a CoachOK Szakmai Szövetség tagja

Olyan coaching és tréning folyamatokra szerződöm, ahol a tudatosság és belső erőforrások növelése, a viselkedési minták és kifejezési módok átalakítása áll fókuszban, organikusan termékeny kontextust teremtve az egyéni célok megvalósításának. Ügyfeleimet idézve “nyitott és empatikus coach” vagyok, aki “azonnal biztonságos teret teremt”, coaching stílusom “kedves és nyugodt, professzionális és hihetetlenül figyelmes”. Ha együtt dolgozunk, “olyan helyekre jutsz el, ahol minden lehetségessé válik, ahogy megtanulsz egyre jobban bízni magadban, és a belső erődben.”

Közgazdász végzettséggel, 14 év multinacionális supply chain tapasztalattal és DK Ázsiában eltöltött évekkel magam mögött a The Coaches Training Institute képzésén szereztem coach minősítést, továbbá az ICF ACC minősítésével rendelkezem. Szakmai identitásomat tovább formálták az újgenerációs vezetői modellek, mint a CTI Leadership programja, a u.Lab (MITx) társadalmi változás fókuszú módszertana, és egyéb, a testtudatosságot és mindfulness szemléletet ötvöző fejlesztő technikák.

Angol és magyar nyelven gyakorlom hivatásomat.