Közösségi Programok

Az a missziónk, hogy az életünk során jelentkező különösen nehéz/krízishelyzetek feldolgozására olyan támogató csoportokat indítunk, amelyek segítenek a krízis legnehezebb időszakában (első 3-6 hónap) az érintetteknek.

Egy olyan értő és elfogadó közösséget biztosítunk, ahol a csoportok tagjai megoszthatják az érzéseiket, megéléseiket, ahol erőt gyűjthetnek és visszanyerhetik az elvesztett egyensúlyukat.

Tagjaink olyan csoportok szervezését és vezetését vállalják magukra, amely helyzeteket mi magunk is átéltünk és saját tapasztalattal rendelkezünk.

Anonim Alkalmazkodók Klubja

A program címéhez híven úgy kezeljük az alkalmazkodást (megfelelést), mint egy függőséget. Mert például az alkohollal sincs baj alapvetően, csak a mértéke nem mindegy. Ugyanúgy az alkalmazkodással sincs baj, sőt bizonyos helyzetekben nagyon is helyén való. De vajon észrevesszük-e, ha túl toltuk kissé? Abból tudhatjuk, hogy igen, hogy sokszor vagyunk fáradtak, ingerlékenyek, vagy éppen kedvetlenek, apatikusak. A kiégés is a megfelelési kényszer egyik tünete. Kinek is akarunk megfelelni? Szépen tematikusan, interaktívan körbejárjuk ezt a témát. Ahogy kutatjuk a megfelelés témakörét, egyre közelebb kerülünk magunkhoz, és egyre jobban rájöhetünk, hogy kik is vagyunk valójában.
Az eszköz, amit használunk az értő figyelem (activ listening).
Az alkalmak függetlenek egymástól, bármikor be lehet kapcsolódni.

Jelentkezés: kapcsolodas.szabadsag@gmail.com
Az alkalmakat facilitálja: Kléh-Reinle István coach, tréner (www.kleh-reinle.com)