KAPCSOLATI-TÉR

Víziónk egy olyan közösség építése, amelynek tagjai felszabadultan tudnak élni és dolgozni, mert képesek korlátok és félelmek nélküli kapcsolatokat létrehozni és azokban kiteljesedni. Csapatunk egy olyan hely megteremtését tűzte ki céljául, ahol a résztvevők teret és támogatást kapnak a kapcsolati működésük fejlesztéséhez, életük bármely területén érzik is ennek igényét.

Reziliencia tréning: a rugalmas lélek és énerő útja

Gyakran ismételt frázis: életünk velejárója a változás. Akár akaratunk ellenére következik be – mint az elmúlt évben-, akár saját magunk vágyjuk és indukáljuk, esélyes, hogy hullámvasútként éljük meg. Pedig – bár paradox, mégis igaz – a változásban is meglelhető a stabilitás, mégpedig a lelki rugalmasság által.

A 4 héten át tartó tréning alatt megalapozhatod, illetve fejlesztheted a lelki rugalmasságodat, mely intenzíven hat a problémamegoldó és megküzdési képességedre, az érzelmi stabilitásodra. A hétről hétre beépített technikákkal, eszközökkel gazdagodva a jövőben könnyedebben és hamarabb lendülsz túl a nehézségeken, így extra energiát nyerhetsz a céljaid megvalósítására, a hétköznapok szebb megélésére.

A 4×3 órás online programunkon

– használjuk az énerő – kereket, amely egy iránytű lesz számodra egy-egy adott probléma vagy nehézség megoldásában, a bizonytalanság kezelésében is.

– feltérképezzük azokat a csúcserősségeidet, amelyekre a nehezebb időszakokban támaszkodhatsz
– hatékony eszközöket kapsz a lelki egyensúlyod gyors visszaállításához, ha kibillennél
– dolgozunk egy-egy korábbi kríziseddel, és egy jelenlegi nehéz helyzeteddel
– az egyes alkalmak között feladatokat, valamint kiegészítő e-learning anyagokat, gyakorlatokat, videókat és olvasnivalókat is kapsz majd, melyek az otthoni felkészülést, gyakorlást segítik, és amelyek által lehetőséged nyílik az aktuálisan elsajátított eszközök beépítésére a mindennapokba.

Téged várunk a programon, ha szeretnél
 megismerkedni a reziliens működés egyes faktoraival
 képet kapni saját működésedről, megküzdési képességedről
 fejlődni a nehézségek kezelésében, a megbillent egyensúly mihamarabbi helyreállításában
 önismereti tapasztalatokat gyűjteni.

A tréninget vezeti: dr. Vizin Anita tréner, coach

Időpontja: 2021. január 25, február 1,. 8. és 15. (hétfőnként) 17.30-20.30 

A 4×3 órás online alkalmak és az e-learning anyagok díja mindösszesen nettó 38.000 Ft.

Jelentkezési határidő: 2021. január 22.  péntek 17 óra. 

A regisztráció a részvételi díj átutalásával lesz érvényes. 

Várlak szeretettel a programon!

A foglalkozások zoom felületen zajlanak majd, a részvétel regisztrációhoz kötött, az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni:

    Az e-mail címem megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Coach Szalon az általam megadott adatokat tárolja abból a célból, hogy a jövőbeni Coach Szalon és Kapcsolati Tér rendezvényeiről tájékoztatást küldjön számomra. A Coach Szalon az adataimat kizárólag erre a célra tárolja és használja, azokat harmadik féllel nem osztja meg.Nem járulok hozzá, hogy a Coach Szalon az általam megadott adatokat tárolja abból a célból, hogy a jövőbeni Coach Szalon és Kapcsolati Tér rendezvényeiről tájékoztatást küldjön számomra. A Coach Szalon az adataimat kizárólag a Reziliencia – a rugalmas lélek és énerő útja program kapcsán tárolja és használja, azokat harmadik féllel nem osztja meg.